Lunch meny

Lunch & À la Carte

Vecka 24-25

                                   – Måndag

-Vår berömde schnitzel med klassiska tillbehör

-Pocherad laxfylld kolja med räkor, hummersås och kokt potatis

                                  -Tisdag

-Stekt fläsk med bruna bönor & löksås eller raggmunk & lingon Umed räkor, hummersås  och kokt potatis                                                             

Havets wallenbergare med räkor, gröna ärtor, hummersås och kokt potatis

                                       -Onsdag

-Ugnsbakad Högrev med gele, rödvinsky, bearnaissås och kokt potatis

Ostpanerad kummel med räkor, hummersås och kokt potatist

                                       –  Torsdag

-Pannbiff med lingon, gräddsås och potatismos

-Stekt panerad makrillfile med stuvad spenat, lingon och potatismos

                                -Fredag

-Kalvschnitzel med klassiska tillbehör

-Vin kokt laxfylld kolja med räkor, hummersås och kokt potatis


*Alla rätter inkluderar sill & salladsbuffé, smör, bröd, soppa & kaffe