Lunch meny

Lunch & À la Carte

Vecka 34

                                   – Måndag

-Vår berömde schnitzel med klassiska tillbehör

-Pocherad laxfylld kolja med räkor, dill&citronsås och kokt potatis

                                  -Tisdag

-Stekt fläsk med lingon, raggmung, lökssås, b.bönor och kokt potatis                                                             

Havets wallenbergare med räkor, gröna ärtor, citronsås och kokt potatis

                                       -Onsdag

-Kålpudding med lingon, gräddsås och kokt potatis

-Ostpanerad kummel med räkor, vitvinsås och kokt potatist

                                       –  Torsdag

-Hemmagjord köttbullar med lingon, gräddsås och potatismos

-Ostpanerad rödspättafile med räkor, hummersås och kokt potatis

                                -Fredag

-Kalvschnitzel med klassiska tillbehör

-Vin kokt laxfylld kummel med räkor, hummersås och kokt potatis


*Alla rätter inkluderar sill & salladsbuffé, smör, bröd, soppa & kaffe